Reikikurssit

Reiki-I -kurssi

la-su 27.-28.4.2019

klo 11-17

Reikin energian välittäminen on mahdollista jokaiselle. Taidon saamiseksi ei tarvita muuta kuin läsnäolo kahden päivän kurssilla, ja tietenkin halu hoitaa itseään.

Reiki I -kurssin jälkeen voi hoitaa itseään ja muita ihmisiä, sekä myös eläimiä.

Reikin avulla voit hoitaa itseäsi fyysisellä tasolla, ja lisäksi voit saada paljon helpotusta elämän arkisiin asioihin ja tapahtumiin sekä pohdintoihin.

Reiki on turvallinen hoitomenetelmä, ja se sopii kaikille.

 

Reiki-I -kurssi

la-su 27.-28.4.2019

klo 11-17

Reiki-I-kurssin hinta on 200 euroa, sisältäen opetuksen ja Reiki-I-viritykset, kurssimateriaalit sekä välipalan (suolaista ja makeaa +kahvi/tee/mehu). Maksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Reiki-II -kurssi

(Kaksipäiväinen)

Järjestetään heti kun on kysyntää.

Mahdollisuus myös yksilöopetukseen!

Kakkoskurssilla Reiki vahvistuu laajentuen kymmenkertaiseksi, ja mukaan tulee kaukolähetys, eli Reiki ei ole enää paikkaan ja/tai aikaan sidottua. Reiki II:lla voit hoitaa kaikkia ja kaikkea, tässä hetkessä, menneessä ja tulevassa.

Reiki-II-kurssin hinta on 450 euroa, sisältäen opetuksen ja Reiki-II-virityksen, kurssimateriaalit sekä välipalan (suolaista ja makeaa +kahvi/tee/mehu). Maksun voi halutessaan suorittaa kahdessa erässä, puolet ennen kurssin alkua ja puolet kuukauden kuluttua kurssin jälkeen.

Soita ja kysy lisää: 044-731 6343

Comments are closed.